Haapasaari Works Oy är en professionell tillverkare av stålkomponenter och maskindelar. Vår styrka ligger i vår omfattande kompetens inom plåtbearbetning, maskinbearbetning och ytbehandling. Vi erbjuder också rördragning, stålkonstruktioner samt utrustning för installationer till industrin och kraftverk. Vi tillverkar tryckkärl och system i enlighet med PED.

Bland våra kunder finns många internationella aktörer inom verkstadsindustrin såsom Cargotec Poland, Cargotec Sweden, Sandvik, Högfors, VAK, SEW och SKS. De distribuerar våra produkter över hela världen till ett brett spektrum av applikationer. Våra kunder förväntar sig av oss att leverera högkvalitativa produkter med kort leveranstid.

Produktionen sker i moderna verkstäder i Meriniitty och Kiikala i Salo i sydvästra Finland. Verkstäderna har avancerade bearbetningsmaskiner och svetsanläggningar, dessutom med utmärkt lyftkapacitet.

Vi kan bearbeta stycken som väger upp till 10 ton. Vi tillverkar produkter från svart, rostfritt, syrafast stål och aluminium. Vi tillhandahåller också ytbehandling.

Vår verksamhet är ISO 9001, ISO 3834-2 och EN 1090-1 certifierad.

Alla våra svetsare är certifierade och erfarna medarbetare.

Tack vare vår breda maskinpark, utför vi nästan alla arbetsmoment internt.